‘Varen doe je samen’ breidt campagne uit

De organisaties achter ‘Varen doe je samen’ (VDJS) hebben vrijdag 8 februari tijdens Boot Holland in Leeuwarden het startsein gegeven voor een nieuwe campagne om de veiligheid van watersporters op kleinere vaarwegen te bevorderen.

'Varen doe je samen' breidt campagne uit

De veiligheidscampagne is een aanvulling op het bestaande programma Varen doe je samen , dat meer is gericht op de grote vaarwegen. Het VDJS deelconvenant II behandelt het thema veilig, duurzaam en plezierig varen. Onderwerpen die daar volgens de organisaties bij passen zijn: snelvaren, ‘s nachts varen, varen in slecht weer, de staande-mastroute, het dragen van een reddingsvest, nautische borden en seinen, emissieloos varen en de waterkwaliteit en gedragscodes.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

‘Varen doe je samen’ breidt campagne uit | Schuttevaer.nl

‘Varen doe je samen’ breidt campagne uit

De organisaties achter ‘Varen doe je samen’ (VDJS) hebben vrijdag 8 februari tijdens Boot Holland in Leeuwarden het startsein gegeven voor een nieuwe campagne om de veiligheid van watersporters op kleinere vaarwegen te bevorderen.

'Varen doe je samen' breidt campagne uit

De veiligheidscampagne is een aanvulling op het bestaande programma Varen doe je samen , dat meer is gericht op de grote vaarwegen. Het VDJS deelconvenant II behandelt het thema veilig, duurzaam en plezierig varen. Onderwerpen die daar volgens de organisaties bij passen zijn: snelvaren, ‘s nachts varen, varen in slecht weer, de staande-mastroute, het dragen van een reddingsvest, nautische borden en seinen, emissieloos varen en de waterkwaliteit en gedragscodes.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer