Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Varen doe je samen’ breidt campagne uit

LEEUWARDEN

De organisaties achter ‘Varen doe je samen’ (VDJS) hebben vrijdag 8 februari tijdens Boot Holland in Leeuwarden het startsein gegeven voor een nieuwe campagne om de veiligheid van watersporters op kleinere vaarwegen te bevorderen.

1 / 1
'Varen doe je samen' breidt campagne uit

'Varen doe je samen' breidt campagne uit

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook