Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Zwarte doos Australisch ‘corona-cruiseschip’ in beslag genomen

SYDNEY [update]

Een cruiseschip dat in verband is gebracht met honderden coronabesmettingen in Australië, mocht daar maandag 6 april weer aanleggen. Aan boord van de Ruby Princess zijn alleen nog bemanningsleden. Zo’n 200 van hen vertonen symptomen van het virus. De politie nam de zwarte doos van het schip en ander bewijsmateriaal in beslag voor onderzoek.

1 / 1
Met alleen nog bemanningsleden aan boord meerde de Ruby Princess af in de Australische haven Port Kembla. (Foto EPA / Dean Lewins) 

Met alleen nog bemanningsleden aan boord meerde de Ruby Princess af in de Australische haven Port Kembla. (Foto EPA / Dean Lewins) 

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook