Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Pure Liner 2 zinkt in haven Niehl

KEULEN

Het luxe evenementenschip Pure Liner 2 is tijdens de Kerstdagen gezonken in de haven van Keulen-Niehl, waar het lag afgemeerd langszij het zusterschip Pure Liner. Een schipper ontdekte rond 10:00 uur dat het schip slagzij maakte. De toegesnelde brandweer kon niet verhinderen dat het verder vol liep en zonk.

1 / 1
BOO Pure Liner 2

BOO Pure Liner 2

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook