Oude schuiten

Guur weer houdt bezoekers Traditionele Schepenbeurs niet tegen

Het weer was guur en had fors geregend, maar dat hield de bezoekers van de Traditionele Schepenbeurs in Den Helder niet tegen. Oude schuiten en hun toebehoren kunnen van oudsher rekenen op een trouwe schare belangstellenden en dat bleek ook nu weer het geval; het reüniegehalte van de beurs is traditioneel hoog.

Traditionele Schepenbeurs
De beurs moest het met iets minder standhouders stellen, maar dat viel in het geheel niet op. ‘We hebben geprobeerd er voor iedereen een feestje van te maken’, zegt Paul Schaap, een van de organisatoren. Foto's Paul Schaap

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer