Nieuwe aanmoedigingsprijs

Scheeps- en Zeepost voor chartervaart gaan door

De digitale knipselkranten en websites, die door de in juli plotseling overleden Wouter van Dusseldorp in de lucht werden gehouden, worden voortgezet. Op de Traditionele Schepenbeurs kondigden de initiatiefnemers aan dat de Zeepost voor de charterbranche, en Scheepspost voor het varend erfgoed, vanaf 1 januari weer in de lucht zullen zijn.

Traditionele Schepenbeurs
V.l.n.r. Ernst van Dusseldorp, EZS-directeur Cosmo Wassenaar namens Fair Winds Collective, Sefanja Nods, partner van wijlen Wouter Dusseldorp en Peter Fokkens, initiatiefnemer van de prijs. Peter Fokkens

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Scheeps- en Zeepost voor chartervaart gaan door | Schuttevaer.nl
Nieuwe aanmoedigingsprijs

Scheeps- en Zeepost voor chartervaart gaan door

De digitale knipselkranten en websites, die door de in juli plotseling overleden Wouter van Dusseldorp in de lucht werden gehouden, worden voortgezet. Op de Traditionele Schepenbeurs kondigden de initiatiefnemers aan dat de Zeepost voor de charterbranche, en Scheepspost voor het varend erfgoed, vanaf 1 januari weer in de lucht zullen zijn.

Traditionele Schepenbeurs
V.l.n.r. Ernst van Dusseldorp, EZS-directeur Cosmo Wassenaar namens Fair Winds Collective, Sefanja Nods, partner van wijlen Wouter Dusseldorp en Peter Fokkens, initiatiefnemer van de prijs. Peter Fokkens

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer