Nieuwbouwtankers

Volharding Group opent afbouwwerf en stapt in bevrachting

De Volharding Group nam in juni 2022 de scheepvaartdivisie over van Koole Terminals. Ruim een jaar later is het tijd voor de volgende grote stap. Nieuwe tankers, een eigen afbouwwerf in Werkendam en een eigen bevrachtingskantoor. Danny Werkman en Erik van der Wiel lichten de ambitieuze plannen op de havendagen Werkendam van de Volharding Group toe. ‘We gaan ook het project aan om uiteindelijk remote te kunnen varen met Seafar.’

Erik van der Wiel en Danny Werkman: 'We gaan onze vloot uitbreiden en willen met Seafar-technologie gaan varen.' Foto's René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Volharding Group opent afbouwwerf en stapt in bevrachting | Schuttevaer.nl
Nieuwbouwtankers

Volharding Group opent afbouwwerf en stapt in bevrachting

De Volharding Group nam in juni 2022 de scheepvaartdivisie over van Koole Terminals. Ruim een jaar later is het tijd voor de volgende grote stap. Nieuwe tankers, een eigen afbouwwerf in Werkendam en een eigen bevrachtingskantoor. Danny Werkman en Erik van der Wiel lichten de ambitieuze plannen op de havendagen Werkendam van de Volharding Group toe. ‘We gaan ook het project aan om uiteindelijk remote te kunnen varen met Seafar.’

Erik van der Wiel en Danny Werkman: 'We gaan onze vloot uitbreiden en willen met Seafar-technologie gaan varen.' Foto's René Quist

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer