RWG breidt containerterminal Amaliahaven uit: 45 hectare en 920 meter kade erbij

Containerterminal Rotterdam World Gateway (RWG) heeft besloten tot de uitbreiding van de terminal in de Prinses Amaliahaven op de Maasvlakte. De uitbreiding van de huidige terminal bestaat uit circa 45 hectare terminalterrein en 920 meter kademuur. De capaciteit van RWG wordt hiermee gefaseerd met 1,8 miljoen TEU (standaardmaat voor containers) vergroot.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

RWG breidt containerterminal Amaliahaven uit: 45 hectare en 920 meter kade erbij | Schuttevaer.nl

RWG breidt containerterminal Amaliahaven uit: 45 hectare en 920 meter kade erbij

Containerterminal Rotterdam World Gateway (RWG) heeft besloten tot de uitbreiding van de terminal in de Prinses Amaliahaven op de Maasvlakte. De uitbreiding van de huidige terminal bestaat uit circa 45 hectare terminalterrein en 920 meter kademuur. De capaciteit van RWG wordt hiermee gefaseerd met 1,8 miljoen TEU (standaardmaat voor containers) vergroot.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer