onderzoekstation

Zuidelijkste collectebootje van reddingmaatschappij DGzRS op Antarctica

Het kan niet anders of het meest zuidelijke collectebootje is van de Duitse reddingmaatschappij DGzRS. De collectebus in de vorm van een reddingboot staat in het Duitse onderzoekstation Neumayer III van het Alfred Wegener Instituut aan de Atkabaai in de Weddelzee.

De overhandiging van het collectebootje van de DGzRS op Antarctica door werktuigkundige Gerhard Frank (l) van de onderzoeksijsbreker Polastern aan de expeditieleider van het Neumayer III station Peter Köhler. Foto Christian Rohleder

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Zuidelijkste collectebootje van reddingmaatschappij DGzRS op Antarctica | Schuttevaer.nl
onderzoekstation

Zuidelijkste collectebootje van reddingmaatschappij DGzRS op Antarctica

Het kan niet anders of het meest zuidelijke collectebootje is van de Duitse reddingmaatschappij DGzRS. De collectebus in de vorm van een reddingboot staat in het Duitse onderzoekstation Neumayer III van het Alfred Wegener Instituut aan de Atkabaai in de Weddelzee.

De overhandiging van het collectebootje van de DGzRS op Antarctica door werktuigkundige Gerhard Frank (l) van de onderzoeksijsbreker Polastern aan de expeditieleider van het Neumayer III station Peter Köhler. Foto Christian Rohleder

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer