Kielzog

Bemanning Kadima houdt van korte reizen

Met een Pabo-diploma op zak was het voor Rianne Hovestadt (39) niet vanzelfsprekend dat ze schipper zou worden. Echtgenoot Chris (41) vond varen wel mooi, maar zocht een leuke baan aan de wal. Toen dat mislukte besloten samen voorop te gaan wonen bij zijn ouders, om te zien of Rianne kon wennen aan het schippersleven.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Bemanning Kadima houdt van korte reizen | Schuttevaer.nl
Kielzog

Bemanning Kadima houdt van korte reizen

Met een Pabo-diploma op zak was het voor Rianne Hovestadt (39) niet vanzelfsprekend dat ze schipper zou worden. Echtgenoot Chris (41) vond varen wel mooi, maar zocht een leuke baan aan de wal. Toen dat mislukte besloten samen voorop te gaan wonen bij zijn ouders, om te zien of Rianne kon wennen aan het schippersleven.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer