Luchtvervuiling

Tata Steel IJmuiden mag cokes blijven exporteren

Tata Steel in IJmuiden mag cokes blijven exporteren. De Partij voor de Dieren (PvdD) vroeg staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat in een motie om een exportverbod. Heijnen ontraadde de motie.

Volgens staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat is een exportverbod van cokes in strijd met het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie. (Foto Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)
Volgens staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat is een exportverbod van cokes in strijd met het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie. (Foto Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Tata Steel IJmuiden mag cokes blijven exporteren | Schuttevaer.nl
Luchtvervuiling

Tata Steel IJmuiden mag cokes blijven exporteren

Tata Steel in IJmuiden mag cokes blijven exporteren. De Partij voor de Dieren (PvdD) vroeg staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat in een motie om een exportverbod. Heijnen ontraadde de motie.

Volgens staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat is een exportverbod van cokes in strijd met het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie. (Foto Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)
Volgens staatssecretaris Vivianne Heijnen van Infrastructuur en Waterstaat is een exportverbod van cokes in strijd met het vrije verkeer van goederen binnen de Europese Unie. (Foto Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer