Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Duikers vinden 50 kilo cocaïne onder zeeschip in Vlissingen

Vlissingen

Duikers hebben 50 kilo cocaïne gevonden in een metalen kist onder een zeeschip in Vlissingen. Het schip was afkomstig uit de Caraïben en kwam voor onderhoud naar Nederland. De drugs hebben een straatwaarde van 2,5 miljoen euro.

1 / 1
Links de metalen kist en rechts de inhoud (Foto Douane)

Links de metalen kist en rechts de inhoud (Foto Douane)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook