Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Zeevrachtenmarkt: Goed jaar voor capesizers

ROTTERDAM

De Griekse rederij Seanergy verwacht een verbetering van de markt voor capesizers. Die verwachting is mede gebaseerd op het feit dat er nauwelijks nieuwe capesizers worden besteld. Seanergy rekent dan ook op een heel goed jaar met pas aan het eind van dit jaar lagere vrachten. In het eerste kwartaal van 2021 stegen de inkomsten tot rond $ 16.000 per dag per schip.

1 / 1
Maersk charterde de Nagoya Tower voor een periode van 30 maanden voor 32.000 euro per dag.

Maersk charterde de Nagoya Tower voor een periode van 30 maanden voor 32.000 euro per dag.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook