Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Het duurt nog dagen voor file bij Suezkanaal opgelost is

SUEZKANAAL

Hoewel het scheepvaartverkeer door het Suezkanaal weer op gang komt nu de Ever Given is vlotgetrokken, kan het nog dagen duren voordat de file bij het kanaal opgelost is. De Suezkanaalautoriteit schat dat er zeker drie dagen mee gemoeid zijn om de 437 wachtende schepen door het kanaal te loodsen. Geen abonnee en wilt u dit artikel en ons uitgebreide dossier over Ever Given toch lezen? Klik dan hier)

1 / 1
Boskalis en Smit Salvage hebben de Ever Given bevrijd op het Suezkanaal. (Foto Suezkanaalautoriteit)

Boskalis en Smit Salvage hebben de Ever Given bevrijd op het Suezkanaal. (Foto Suezkanaalautoriteit)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook