Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Belgische vissers mogen weer in Engelse kustzone vissen

ANTWERPEN

De Belgische vissers mogen weer vissen in de 12-mijlszone voor de kust van Engeland. Dat heeft Hilde Crevits, viceminister-president van de Vlaamse regering en minister van Landbouw en Zeevisserij zaterdag 30 januari bekendgemaakt in een tweet. ‘Vanuit VK witte rook op deze grijze dag. 17 van de 18 vissers kunnen opnieuw vissen in de 12-mijlszone. Nog 1 te gaan.’

1 / 1
Belgische kustvissers zijn weer welkom in Engelse wateren. (Foto Bram Pronk)

Belgische kustvissers zijn weer welkom in Engelse wateren. (Foto Bram Pronk)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook