Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

N35 op weg naar wrakken met waarde

SCHEVENINGEN

Op 19 oktober arriveerde de N35 in Scheveningen waar voorbereidingen aan boord zijn getroffen om in de buurt van de Canarische Eilanden wrakken en vooral hun inhoud te bergen. Daartoe werden begin december enkele draglines, afkomstig uit Belgiƫ, aan boord gereden.

1 / 1
De N35 ligt afgemeerd aan de Adriaan Maaskade in Scheveningen. (Foto W.M. den Heijer)

De N35 ligt afgemeerd aan de Adriaan Maaskade in Scheveningen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook