Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

N35 op weg naar wrakken met waarde

SCHEVENINGEN

Op 19 oktober arriveerde de N35 in Scheveningen waar voorbereidingen aan boord zijn getroffen om in de buurt van de Canarische Eilanden wrakken en vooral hun inhoud te bergen. Daartoe werden begin december enkele draglines, afkomstig uit België, aan boord gereden.

1 / 1
De N35 ligt afgemeerd aan de Adriaan Maaskade in Scheveningen. (Foto W.M. den Heijer)

De N35 ligt afgemeerd aan de Adriaan Maaskade in Scheveningen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • deltavis

    Volgens mij zitten er geen vrijwilligers aan boord van dit schip. Is gewoon een commercieel vaartuig. En ehhh, welke slachtoffers bedoelt u? Over wiens ware aard heeft u het? Altijd zinvol om duidelijk het commentaar te formuleren, daar kunnen lezers wijzer van worden. Hier kan ik echt geen soep van koken.

  • jan nijhof

    Je moet geen vrijwilligers tegen hun wil voor de west afrikaanse kust gijzelen die geen kant op kunnen ook geen prive telefoons in beslag nemen voor jou eigen geld gewin.Veerdeel die 100 ton koper die je uit erfgoed gejat hebt op de bodem maar onder de slachtoffers.Er ligt nog genoeg nog 900 ton te gaan.Zo leer je de ware aard achter jou kennen! (bah).

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook