Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Visserij blijft heet hangijzer in Brussel bij brexit-akkoord

Brussel

De onderhandelaars die koortsachtig werken aan een handelsakkoord voor het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie wacht zondag weer eens een deadline. Als er om middernacht geen akkoord ligt, kan het Europees Parlement het niet meer goedkeuren, heeft het duidelijk gemaakt. Maar vooral over visserij worden ze het maar niet eens.

1 / 1
Frankrijk verscherpt zijn toon wat betreft visserijrechten en de brexit. (Foto archief, ter illustratie)

Frankrijk verscherpt zijn toon wat betreft visserijrechten en de brexit. (Foto archief, ter illustratie)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook