Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Geen cruises vanuit VS tot november vanwege corona

WASHINGTON

Cruisebedrijven zullen tot en met oktober geen cruises vanuit Amerikaanse havens laten vertrekken vanwege het coronavirus. Brancheorganisatie Cruise Lines International Association, waar onder meer de grote cruiserederijen zoals Carnival, Royal Caribbean en Norwegian Cruise Lines deel van uitmaken, maakte de beslissing bekend.

1 / 1
Een cruiseschip van Norwegian Cruise Line. (Foto NCL)

Een cruiseschip van Norwegian Cruise Line. (Foto NCL)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook