Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Minister Schouten pleit voor quota transfers

DEN HAAG

Minister Carola Schouten van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft de Europese Commissie gevraagd ongebruikte vangstquota in de visserij voor dit jaar mee te mogen nemen naar het volgende jaar. De Europese Commissie liet weten dat het nog te vroeg is voor deze zogenoemde quota transfers.

1 / 2
Akkoord-nieuwe-vangstquota-voor-2020

Akkoord-nieuwe-vangstquota-voor-2020

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook