Geen bussen naar Brussel

Er rijden maandag geen bussen naar de schippersdemonstratie in Brussel. Slechts enkele schippers meldden zich aan voor de twee bussen die naar Brussel gingen.

De Socialistische Partij (SP) maakte donderdag bekend geen bus naar de demonstratie in Brussel te laten rijden. De SP kreeg slechts enkele aanmeldingen binnen, te weinig om een bus te laten rijden. De SP roept schippers wel op naar Brussel te komen om te demonstreren. Waarschijnlijk is Tweede Kamerlid Emile Roemer ook aanwezig.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Deel dit artikel

Reacties (25)

  • Waar waren jullie nou “de jonge generatie” en de “135 meter” ? ? Er waren 4 NL schippers ! En dat waren blijkbaar kleine schepen, gewoon een aanfluiting voor de “binnenvaartondernemers”. Buurman Nobody is wel heel erg boos geworden maar in grove lijnen klopt alles wat hij schrijft !

    Geplaatst door: Berend op
  • Ik denk niet dat nobody z’n naam durft bloot te geven

    Geplaatst door: j op
  • Jongere generatie,met je laatste opmerking over de boot gemist hebben krijg je alle haren overeind.Wat een misplaatste arrogantie,bah.
    Nobody kom dan in ieder geval naar Brussel om te demonstreren tegen het zogenaamde reddingsplan voor de binnenvaart.De oplegregeling?????Grotere flauwekul kunnen ze alleen in Den Haag verzinnen.

    Geplaatst door: Johan op
  • De jongere generatie !!!
    Wijzen ! Het is niet wijzen maar een constatering .De grote nieuwe schepen hebben alles en dan ook ECHT ALLES VERZIEKT .
    Nee ! wij gaan niet gezamelijk naar Brussel ik ga niet in een rijtje lopen met deze ondernemers . Ze konden een nieuw schip laten bouwen , ze konden voor niks varen . Nu blijkt dat het toch niet kan . En dan steun zoeken bij de collega’s die al jaren roepen DIT GAAT FOUT .En toch maar door gaan met bouwen en kopen van peperdure schepen !!

    1/3 eigen kapitaal ????????
    Wat een onzin !!!!!!!!!
    Ik noem dat schuiven met geld dat er niet is en wat er niet is is LUCHT LUCHT.
    Er zullen best ondernemers bij zijn die wel wat geld hadden . Maar de meeste schepen zijn gebazeerd op niks .
    Je kan niet ongestraft met taxatiewaardes rommelen . Dus ben je zelf verantwoordelijk voor de situatie die er nu is !!!

    Julie hebben gegokt . En met gokken kan je winnen en verliezen .

    Als julie wel goed gegokt hadden had je de winst dan ook met je collega;s gedeeld ????????????????????????????????
    Ik had het ook niet gedaan dus ga nu niet vragen om het verlies van de groteschepen te delen met de gehelen binnnenvaart .

    DIT IS ASOCIAAL GEDRAG JE BENT ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR DEZE SITUATIE DUS ZOEK MET JE MEDE FAILLIETE SCHEPEN MAAR NAAR EEN OPLOSSING .

    IK BEN HET ZAT EN SPUGZAT OM STEEDS MAAR WEER TE HOREN TE KRIJGEN VAN MIJN BEVRACHTER . JE BENT TE DUUR VOOR MINDER GELD KUNNEN WE OOK EEN 110 METER KRIJGEN .

    Dus als julie niet bereid zijn om er wat aan te doen . Dan gaan deze jongens maar FAILLIET . Ik kan het niet hard genoeg roepen als je niet de boel bij mekaar kan varen en denkt ik krijg van de bank wel uitstel want het word over een tijdje weer beter DUS IK VAAR MAAR VOOR NIKS EN VERZIEK DE GEHELE MARKT .Ben je in mijn ogen geen schip waard !!!

    Dan ben je GEEN goed ondernemer .

    Verschillende weken tegen de kant !

    Een gerust stelling tegen mijn legetijd kan je niet op ! Wij hebben geen weken maar maanden lege tijd !!!!!

    SPIJT DAT JE DE BOOT HEBT GEMIST .

    MET DEZE OPMERKING BEVESTIG JE ALLES . DAT DE MENTALITEIT VER TE ZOEKEN IS

    DUS BIJ DEZE GA MAAR LEKKER FAILLIET MET JE MEDE OMHOOG GEVALLEN ONDERNEMERS !!!!!!!!!!

    Geplaatst door: Nobody op
  • En je kan ook nog met de camper gaan met gratis overnachting

    Geplaatst door: campingman op
  • Kunnen jullie die mop van die bussen die naar Brussel gingen ????Die gingen niet

    Geplaatst door: DE bushauffeur op
  • En wat gaan jullie zingen in de bus HE BUSCHAUFEUR we gaan je busje slopen he buschauffeur dan moet je nieuwe kopen

    Geplaatst door: ALTYD LACHEN op
  • Mijnheer Nobody heeft z’n naam blijkbaar niet gestolen, in de eerste plaats zou ik niet iedereen over dezelfde kam scheren.
    Ik ben namelijk een startende ondernemer die wel 1/3 van z’n kapitaal heeft geïnvesteerd, maar ben net zoals veel collega’s slachtoffer van de overcapaciteit die de laatste jaren gecreëerd is. Dit zowel door jonge als oudere mensen.
    Dit is niet het moment om met de vinger te wijzen, maar om de handen juist samen te slaan, oud, jong, groot of klein maakt hier niet veel uit. Het feit dat ik al verschillende weken tegen de kant heb gelegen zal zeker niet te wijten zijn aan het feit dat ik voor alle vrachten vaar, ik heb het namelijk al best goed volgehouden, maar het water komt stilaan tot aan onze neus dus is er nood aan enige actie.

    Zelf mischien spijt dat je de boot gemist hebt en dat je je laatste dagen op een kleiner schip moet doorbrengen?

    Geplaatst door: de jongere generatie op
  • Je kunt altijd nog langs manneke pis gaan…….

    Geplaatst door: Lisa op
  • De jongere generatie .
    De jongere generatie heeft schepen gekocht met LUCHT verzonnen eigenvermogen , Geld dat ze niet hadden maar op papier is er heel veel mogelijk .
    Dus ga nu maar lekker uithuilen in Brussel . En daar een russtig plekje zoeken om op de blaren te kunnen zitten .En verlang niet van je collega’s die wel hun gezond verstand hebben gebruikt . Dat ze julie komen helpen NEE NEE NEE dat hebben julie zelf verkloot met al dat voor niks gevaar .In alle tonnages zijn de tarieven naar de klote geholpen 500 ton van Straasburg naar Nederland ging in een 650 tonner voor 8500 euro weg EEN NORMALE PRIJS . Nee een paar weken later kon een 110 meter schip het voor 4000 euro minder . Op deze manier hebben julie er zelf voor gezorgd dat de kleine binnenvaart nu denkt bekijk het maar met die grote tot over de top gefinancierde LUCHTKASTELEN .
    De sympathie voor de grote binnenvaart hebben julie zelf verkloot dus ga het maar met deze jongen regelen die het zo goed wisten .! ! ! ! ! !

    Geplaatst door: Nobody op
  • 135 meter .
    Als jij er maar wel bent dan is er in iedergeval een van de doelgroep die er moet zijn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Geplaatst door: Nobody op
  • Zeer jammer dat er weeral eens geen eenheid bestaat onder de schippers.
    Ik ben zelf ook niet met alle maatregels akkoord, maar er moet wel dringend eens wat aandacht aan onze sector geschonken worden. Mischien dat er door deze betoging wèl regels uit de bus rollen waarmee we allemaal akkoord zijn.

    Het feit dat er iemand rondvaart met een bubbelbad in z’n badkamer is wel het minst van m’n zorgen. Die man kan tenmiste lekker bubbelen terwijl wij in onze stuurhut zitten te wachten op een telefoontje van onze bevrachter.

    Stop nu eindelijk eens van op mekaar te kappen en kom nu gewoon eens met z’n allen op voor onze branche.

    Geplaatst door: de jongere generatie op
  • Het commentaar hier is waarschijnlijk toch niet het volk wat we in brussel willen zien.

    Geplaatst door: 135 meter op
  • Toevallig heb ik een gezonde onderneming die nog steeds al zijn rentes en aflossingen heeft kunnen voldaan. Reserves opbouwen heet zoiets, voor als er iets zou kunnen gebeuren.
    Niet al het geld er meteen doorjagen.
    Bij stil gestaan dat die ondernemers ook bestaan?
    Eerst moesten er regels verdwijnen en nu moeten ze weer terug komen???? Sluizen moesten 24u schutten, nu weer niet?
    Oplegregeling????
    Als ik geld over zou hebben gaat dat naar mijn rente en aflossing? Wat denk je dat de bank zegt als ik dat weggeef voor een oplegregeling en zelf in de problemen kom?
    Dan ga ik gewoon naat de klote.
    Zijn jullie nou zo naief dat een oplegregeling de prijzen ophoog helpt? Bevrachters en achterban zijn ook niet dom hoor?

    Geplaatst door: max op
  • goed gezegd roel!moesten zelfs nu de rollen omgekeerd zijn is het”een ver van mijn bed show”voor die nu in de shit zitten,dus vooral(niet allemaal) die met meer hypo dan het schip eigelijk waard is,dit is het gevolg van een zeepbel die openspat!

    Geplaatst door: eric op
  • De ondernemers die het diepst in de shit zitten laten het afweten . Net wat een andere collega al schreef toen wij in “93 lagen te strijden voor de toerbeurt stak menig schipper zijn middelvinger op . Nu denken de grote schepen van toen deden de kleintjes het die zullen het nu ook wel doen . Nee Nee foutje ze krijgen gewoon de vinger terug .

    Geplaatst door: Roel Koopmans op
  • Het is wel duidelijk,hoe de jonge generatie er over denkt en naar handelt. Een generatie die nooit geen slechte tijd heeft meegemaakt en niet solidair kan zijn,alleen genoten heeft van de graaicultuur! En dan liever in z,n riante bad relaxt.Wel beste jongelui veel succes.Ben er trots op dat mijn kinderen niet zijn gaan varen.Naar mijn idee hadden ze bussen tekort moeten hebben,maar het gaat die mensen nog tegoed naar mijn idee.Of zitten ze liever in die vette auto die hun naar Brussel brengt ben benieuwd.Ik ga in ieder geval niet. Het is aan de jongere generatie

    Geplaatst door: Ondernemer , al iets belegen. op
  • In zo’n bad zou het water zo tot aan je lippen kunnen staan

    Geplaatst door: e.v. op
  • Busje komt zo, busje komt zo, busje komt zo, busje komt zo…….

    Geplaatst door: Lisa op
  • Dit verbaast mij niets ! Die enkele keer dat er in het verleden wat gedemonstreerd is waren het de kleine schepen in 93. Komen die “binnenvaartondernemers” met opgestoken middelvinger voorbij…..

    Geplaatst door: Berend op
  • Is in iedergeval een goed teken.
    Weer een stap verwijderd van die domme regels

    Geplaatst door: max op
  • Dan kan je de waanzin van de afgelopen jaren weer zien, het kan niet gekker. En voor die mensen zouden wij dus een oplegregelingoeten gaan betalen???? Dacht het niet!!!!

    Geplaatst door: jan op
  • Er is wel wat beters
    te doen,werk zat in
    de binnenvaart.
    Laat de 110m+maar
    lekker met elkaar
    gaan zef gemaakt

    Geplaatst door: Hyvrij op
  • Lekker chillen in bad is ook niet verkeerd!! Ik weet ook niet welke bussen ze ingezet hebben maar is natuurlijk niet handig om de partijbussen van de PVV in te zetten!! En tja gezien de huidige situatie moet het wel gratis zijn om mee te gaan met de bus!

    Geplaatst door: De Directie op
  • Geen tijd om met bus te komen. Men ligt in bad. kijk naar http://shiplink.nl/user/91/blog

    Geplaatst door: complete verbazing op

Reageer

Geen bussen naar Brussel | Schuttevaer.nl

Geen bussen naar Brussel

Er rijden maandag geen bussen naar de schippersdemonstratie in Brussel. Slechts enkele schippers meldden zich aan voor de twee bussen die naar Brussel gingen.

De Socialistische Partij (SP) maakte donderdag bekend geen bus naar de demonstratie in Brussel te laten rijden. De SP kreeg slechts enkele aanmeldingen binnen, te weinig om een bus te laten rijden. De SP roept schippers wel op naar Brussel te komen om te demonstreren. Waarschijnlijk is Tweede Kamerlid Emile Roemer ook aanwezig.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Deel dit artikel

Reacties (25)

  • Waar waren jullie nou “de jonge generatie” en de “135 meter” ? ? Er waren 4 NL schippers ! En dat waren blijkbaar kleine schepen, gewoon een aanfluiting voor de “binnenvaartondernemers”. Buurman Nobody is wel heel erg boos geworden maar in grove lijnen klopt alles wat hij schrijft !

    Geplaatst door: Berend op
  • Ik denk niet dat nobody z’n naam durft bloot te geven

    Geplaatst door: j op
  • Jongere generatie,met je laatste opmerking over de boot gemist hebben krijg je alle haren overeind.Wat een misplaatste arrogantie,bah.
    Nobody kom dan in ieder geval naar Brussel om te demonstreren tegen het zogenaamde reddingsplan voor de binnenvaart.De oplegregeling?????Grotere flauwekul kunnen ze alleen in Den Haag verzinnen.

    Geplaatst door: Johan op
  • De jongere generatie !!!
    Wijzen ! Het is niet wijzen maar een constatering .De grote nieuwe schepen hebben alles en dan ook ECHT ALLES VERZIEKT .
    Nee ! wij gaan niet gezamelijk naar Brussel ik ga niet in een rijtje lopen met deze ondernemers . Ze konden een nieuw schip laten bouwen , ze konden voor niks varen . Nu blijkt dat het toch niet kan . En dan steun zoeken bij de collega’s die al jaren roepen DIT GAAT FOUT .En toch maar door gaan met bouwen en kopen van peperdure schepen !!

    1/3 eigen kapitaal ????????
    Wat een onzin !!!!!!!!!
    Ik noem dat schuiven met geld dat er niet is en wat er niet is is LUCHT LUCHT.
    Er zullen best ondernemers bij zijn die wel wat geld hadden . Maar de meeste schepen zijn gebazeerd op niks .
    Je kan niet ongestraft met taxatiewaardes rommelen . Dus ben je zelf verantwoordelijk voor de situatie die er nu is !!!

    Julie hebben gegokt . En met gokken kan je winnen en verliezen .

    Als julie wel goed gegokt hadden had je de winst dan ook met je collega;s gedeeld ????????????????????????????????
    Ik had het ook niet gedaan dus ga nu niet vragen om het verlies van de groteschepen te delen met de gehelen binnnenvaart .

    DIT IS ASOCIAAL GEDRAG JE BENT ZELF VERANTWOORDELIJK VOOR DEZE SITUATIE DUS ZOEK MET JE MEDE FAILLIETE SCHEPEN MAAR NAAR EEN OPLOSSING .

    IK BEN HET ZAT EN SPUGZAT OM STEEDS MAAR WEER TE HOREN TE KRIJGEN VAN MIJN BEVRACHTER . JE BENT TE DUUR VOOR MINDER GELD KUNNEN WE OOK EEN 110 METER KRIJGEN .

    Dus als julie niet bereid zijn om er wat aan te doen . Dan gaan deze jongens maar FAILLIET . Ik kan het niet hard genoeg roepen als je niet de boel bij mekaar kan varen en denkt ik krijg van de bank wel uitstel want het word over een tijdje weer beter DUS IK VAAR MAAR VOOR NIKS EN VERZIEK DE GEHELE MARKT .Ben je in mijn ogen geen schip waard !!!

    Dan ben je GEEN goed ondernemer .

    Verschillende weken tegen de kant !

    Een gerust stelling tegen mijn legetijd kan je niet op ! Wij hebben geen weken maar maanden lege tijd !!!!!

    SPIJT DAT JE DE BOOT HEBT GEMIST .

    MET DEZE OPMERKING BEVESTIG JE ALLES . DAT DE MENTALITEIT VER TE ZOEKEN IS

    DUS BIJ DEZE GA MAAR LEKKER FAILLIET MET JE MEDE OMHOOG GEVALLEN ONDERNEMERS !!!!!!!!!!

    Geplaatst door: Nobody op
  • En je kan ook nog met de camper gaan met gratis overnachting

    Geplaatst door: campingman op
  • Kunnen jullie die mop van die bussen die naar Brussel gingen ????Die gingen niet

    Geplaatst door: DE bushauffeur op
  • En wat gaan jullie zingen in de bus HE BUSCHAUFEUR we gaan je busje slopen he buschauffeur dan moet je nieuwe kopen

    Geplaatst door: ALTYD LACHEN op
  • Mijnheer Nobody heeft z’n naam blijkbaar niet gestolen, in de eerste plaats zou ik niet iedereen over dezelfde kam scheren.
    Ik ben namelijk een startende ondernemer die wel 1/3 van z’n kapitaal heeft geïnvesteerd, maar ben net zoals veel collega’s slachtoffer van de overcapaciteit die de laatste jaren gecreëerd is. Dit zowel door jonge als oudere mensen.
    Dit is niet het moment om met de vinger te wijzen, maar om de handen juist samen te slaan, oud, jong, groot of klein maakt hier niet veel uit. Het feit dat ik al verschillende weken tegen de kant heb gelegen zal zeker niet te wijten zijn aan het feit dat ik voor alle vrachten vaar, ik heb het namelijk al best goed volgehouden, maar het water komt stilaan tot aan onze neus dus is er nood aan enige actie.

    Zelf mischien spijt dat je de boot gemist hebt en dat je je laatste dagen op een kleiner schip moet doorbrengen?

    Geplaatst door: de jongere generatie op
  • Je kunt altijd nog langs manneke pis gaan…….

    Geplaatst door: Lisa op
  • De jongere generatie .
    De jongere generatie heeft schepen gekocht met LUCHT verzonnen eigenvermogen , Geld dat ze niet hadden maar op papier is er heel veel mogelijk .
    Dus ga nu maar lekker uithuilen in Brussel . En daar een russtig plekje zoeken om op de blaren te kunnen zitten .En verlang niet van je collega’s die wel hun gezond verstand hebben gebruikt . Dat ze julie komen helpen NEE NEE NEE dat hebben julie zelf verkloot met al dat voor niks gevaar .In alle tonnages zijn de tarieven naar de klote geholpen 500 ton van Straasburg naar Nederland ging in een 650 tonner voor 8500 euro weg EEN NORMALE PRIJS . Nee een paar weken later kon een 110 meter schip het voor 4000 euro minder . Op deze manier hebben julie er zelf voor gezorgd dat de kleine binnenvaart nu denkt bekijk het maar met die grote tot over de top gefinancierde LUCHTKASTELEN .
    De sympathie voor de grote binnenvaart hebben julie zelf verkloot dus ga het maar met deze jongen regelen die het zo goed wisten .! ! ! ! ! !

    Geplaatst door: Nobody op
  • 135 meter .
    Als jij er maar wel bent dan is er in iedergeval een van de doelgroep die er moet zijn !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Geplaatst door: Nobody op
  • Zeer jammer dat er weeral eens geen eenheid bestaat onder de schippers.
    Ik ben zelf ook niet met alle maatregels akkoord, maar er moet wel dringend eens wat aandacht aan onze sector geschonken worden. Mischien dat er door deze betoging wèl regels uit de bus rollen waarmee we allemaal akkoord zijn.

    Het feit dat er iemand rondvaart met een bubbelbad in z’n badkamer is wel het minst van m’n zorgen. Die man kan tenmiste lekker bubbelen terwijl wij in onze stuurhut zitten te wachten op een telefoontje van onze bevrachter.

    Stop nu eindelijk eens van op mekaar te kappen en kom nu gewoon eens met z’n allen op voor onze branche.

    Geplaatst door: de jongere generatie op
  • Het commentaar hier is waarschijnlijk toch niet het volk wat we in brussel willen zien.

    Geplaatst door: 135 meter op
  • Toevallig heb ik een gezonde onderneming die nog steeds al zijn rentes en aflossingen heeft kunnen voldaan. Reserves opbouwen heet zoiets, voor als er iets zou kunnen gebeuren.
    Niet al het geld er meteen doorjagen.
    Bij stil gestaan dat die ondernemers ook bestaan?
    Eerst moesten er regels verdwijnen en nu moeten ze weer terug komen???? Sluizen moesten 24u schutten, nu weer niet?
    Oplegregeling????
    Als ik geld over zou hebben gaat dat naar mijn rente en aflossing? Wat denk je dat de bank zegt als ik dat weggeef voor een oplegregeling en zelf in de problemen kom?
    Dan ga ik gewoon naat de klote.
    Zijn jullie nou zo naief dat een oplegregeling de prijzen ophoog helpt? Bevrachters en achterban zijn ook niet dom hoor?

    Geplaatst door: max op
  • goed gezegd roel!moesten zelfs nu de rollen omgekeerd zijn is het”een ver van mijn bed show”voor die nu in de shit zitten,dus vooral(niet allemaal) die met meer hypo dan het schip eigelijk waard is,dit is het gevolg van een zeepbel die openspat!

    Geplaatst door: eric op
  • De ondernemers die het diepst in de shit zitten laten het afweten . Net wat een andere collega al schreef toen wij in “93 lagen te strijden voor de toerbeurt stak menig schipper zijn middelvinger op . Nu denken de grote schepen van toen deden de kleintjes het die zullen het nu ook wel doen . Nee Nee foutje ze krijgen gewoon de vinger terug .

    Geplaatst door: Roel Koopmans op
  • Het is wel duidelijk,hoe de jonge generatie er over denkt en naar handelt. Een generatie die nooit geen slechte tijd heeft meegemaakt en niet solidair kan zijn,alleen genoten heeft van de graaicultuur! En dan liever in z,n riante bad relaxt.Wel beste jongelui veel succes.Ben er trots op dat mijn kinderen niet zijn gaan varen.Naar mijn idee hadden ze bussen tekort moeten hebben,maar het gaat die mensen nog tegoed naar mijn idee.Of zitten ze liever in die vette auto die hun naar Brussel brengt ben benieuwd.Ik ga in ieder geval niet. Het is aan de jongere generatie

    Geplaatst door: Ondernemer , al iets belegen. op
  • In zo’n bad zou het water zo tot aan je lippen kunnen staan

    Geplaatst door: e.v. op
  • Busje komt zo, busje komt zo, busje komt zo, busje komt zo…….

    Geplaatst door: Lisa op
  • Dit verbaast mij niets ! Die enkele keer dat er in het verleden wat gedemonstreerd is waren het de kleine schepen in 93. Komen die “binnenvaartondernemers” met opgestoken middelvinger voorbij…..

    Geplaatst door: Berend op
  • Is in iedergeval een goed teken.
    Weer een stap verwijderd van die domme regels

    Geplaatst door: max op
  • Dan kan je de waanzin van de afgelopen jaren weer zien, het kan niet gekker. En voor die mensen zouden wij dus een oplegregelingoeten gaan betalen???? Dacht het niet!!!!

    Geplaatst door: jan op
  • Er is wel wat beters
    te doen,werk zat in
    de binnenvaart.
    Laat de 110m+maar
    lekker met elkaar
    gaan zef gemaakt

    Geplaatst door: Hyvrij op
  • Lekker chillen in bad is ook niet verkeerd!! Ik weet ook niet welke bussen ze ingezet hebben maar is natuurlijk niet handig om de partijbussen van de PVV in te zetten!! En tja gezien de huidige situatie moet het wel gratis zijn om mee te gaan met de bus!

    Geplaatst door: De Directie op
  • Geen tijd om met bus te komen. Men ligt in bad. kijk naar http://shiplink.nl/user/91/blog

    Geplaatst door: complete verbazing op

Reageer