Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Oud-directeuren Elsflether Werft verdacht van miljoenendiefstal

HAMBURG

Er is een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de soap rond de renovatie van het Duitse marine-opleidingsschip Gorch Fock. Dat ligt al drie jaar afwisselend in Bremerhaven en Elsfleth om te worden opgeknapt. Daarbij zijn de kosten volkomen uit de hand gelopen en nu wordt de voormalige directie van de werf in Elsfleth ervan verdacht er met een deel van het geld vandoor te zijn gegaan.

1 / 1
Defensieminister Von der Leyen nam in januari nog zelf een kijkje van de renovatie van de Gorch Fock in het droogdok in Bremerhaven (Foto Bundesministerium der Verteidigung)

Defensieminister Von der Leyen nam in januari nog zelf een kijkje van de renovatie van de Gorch Fock in het droogdok in Bremerhaven (Foto Bundesministerium der Verteidigung)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.