Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

‘Coronaclausule niet accepteren’

DEN HAAG

Binnenvaartondernemers moeten een zogenoemde ‘coronaclausule’ in hun bevrachtingsovereenkomst niet accepteren. Dat zegt minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en Waterstaat. ‘Het is niet gepast dat de risico’s van deze crisis zo eenzijdig worden neergelegd bij de binnenvaartondernemer.’

1 / 1
Minister Cora van Nieuwenhuizen gaat er alles aan doen om de binnenvaart op gang te houden. ‘Kabinet heeft binnenvaart bestempeld als cruciale beroepsgroep. (Foto ministerie Infrastructuur en Waterstaat)

Minister Cora van Nieuwenhuizen gaat er alles aan doen om de binnenvaart op gang te houden. ‘Kabinet heeft binnenvaart bestempeld als cruciale beroepsgroep. (Foto ministerie Infrastructuur en Waterstaat)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • Eddy Joos

    Mensen die de Coronavirus gebruiken om onaanvaardbare condities ,of dumpingprijzen te gaan toepassen , hebben geen respect. Deze situatie gebruiken om er munt uit te slaan, is een misdrijf. Ik wens niemand, ziektes of onheil toe. Maar als er dan toch, jammer genoeg, slachtoffers vallen, hoop ik dat diegene die hier geld wil achter verdienen, het eerst getroffen wordt.

  • Mieke Kuipers

    fWat is deze minister toch goed voor de binnenvaart. Fijn in bange tijden. Met dank aan de ASV.

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.