Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Hapag Lloyd investeert in Jade Weser Port

HAMBURG/WILHELMSHAVEN

Rederij Hapag Lloyd doet een grote investering in Jade Weser Port in Wilhelmshaven. De rederij heeft 30% van de aandelen van Container Terminal Wilhelmshaven (CTW) gekocht en 50% van Rail Terminal Wilhelmshaven (RTW).

1 / 2
WDN2140 Hapag Lloyd stapt fors in

WDN2140 Hapag Lloyd stapt fors in

De rest van de aandelen blijft in handen van Eurogate. Over de aankoopprijs worden geen mededelingen gedaan. De afronding van de transactie wordt nog dit jaar verwacht. Het stadsbestuur van Hamburg heeft al groen licht gegeven. Hamburg is voor 14% eigenaar van Hapag Lloyd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook