Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Retrofit-investeringen ballastwater-behandelsystemen blijven uit

Harlingen

Als de vrachtprijzen niet snel veel beter worden en de IMO geen verder uitstel toestaat, komt het grootste deel van de wereldvloot stil te liggen. Te beginnen met schepen van kapitein-eigenaren, want van hen hebben 99 van de 100 momenteel geen geld om een ballastwater-behandelsysteem in te bouwen. Deze stelling wordt onderschreven door reders, leveranciers en inbouwers van behandelsystemen en de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT).

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook