Gouden oorbel terug

Gouden oorbel na bijna 25 jaar opgevist en terug bij eigenaar

Het is een verhaal in de categorie ‘dit kan niet waar zijn’: Een visser verliest een gouden oorbel op zee en jaren later wordt deze teruggevonden tussen de vangst van vissers. Toch overkwam dit Wieringer visser Henk Kuiper. Hij verloor 23 jaar geleden zijn oorbel, afgelopen week vond een stagiair van de YE-118 de oorbel terug, zo bericht regionale omroep NH.

De oorbel met de afbeelding van de WR-7. Eigen Archief.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Gouden oorbel na bijna 25 jaar opgevist en terug bij eigenaar | Schuttevaer.nl
Gouden oorbel terug

Gouden oorbel na bijna 25 jaar opgevist en terug bij eigenaar

Het is een verhaal in de categorie ‘dit kan niet waar zijn’: Een visser verliest een gouden oorbel op zee en jaren later wordt deze teruggevonden tussen de vangst van vissers. Toch overkwam dit Wieringer visser Henk Kuiper. Hij verloor 23 jaar geleden zijn oorbel, afgelopen week vond een stagiair van de YE-118 de oorbel terug, zo bericht regionale omroep NH.

De oorbel met de afbeelding van de WR-7. Eigen Archief.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer