Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Noordzeekotters OD-1 en GO26 starten 2021 onfortuinlijk

SCHEVENINGEN

Voor de Noordzeekotters OD-1 en GO-26 is het nieuwe jaar onfortuinlijk begonnen. Na op maandag 4 januari te zijn vertrokken, liep de OD-1 de dag erna de Scheveningse haven alweer binnen met een mankement aan een hulpmotor. Dat euvel kon snel worden verholpen. Voor de GO-26 pakte visreis nog slechter uit. De boomkorkotter liep dinsdagmiddag 5 januari fikse schade op aan het stuurboordnet.

1 / 1
Het stuurboordtuig van de GO-26 zonder bovenkap met alleen de wekkerkettingen. De bemanning is bezig met voorbereidingen om het nieuwe stuk erin te breien. (Foto W.M. den Heijer)

Het stuurboordtuig van de GO-26 zonder bovenkap met alleen de wekkerkettingen. De bemanning is bezig met voorbereidingen om het nieuwe stuk erin te breien. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook