Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

IJM-26 op wulkenvangst voor Aziatische markt

IJmuiden

Het Britse Vista Seafoods gaat met de IJM-26 Nord-Vista op wulken vissen. De voormalige Noorse longliner is onder Nederlandse vlag gebracht en heeft een ingrijpende en langdurige verbouwing ondergaan in het Deense Skagen. De 38,10 meter lange wulkenvisser is onlangs in IJmuiden aangekomen en gereed voor haar eerste reis.

1 / 1
De wulkenvisser IJM-26 Nord-Vista vlak voor vertrek naar IJmuiden. (Foto W.M. den Heijer)

De wulkenvisser IJM-26 Nord-Vista vlak voor vertrek naar IJmuiden. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook