Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Noren breiden vloot uit voor pelagische visserij

SKAGEN

Noorse reders blijven optimistisch over de pelagische visbestanden. Het haring- en makreelbestand in het noordoostelijke deel van de Atlantische Oceaan doen het uitstekend. De quota bieden ook volop ruimte om de vloot te vernieuwen.

1 / 1
De T-55-G Odd Lundberg in aanbouw bij Karstensens in Skagen. (Foto W.M. den Heijer)

De T-55-G Odd Lundberg in aanbouw bij Karstensens in Skagen. (Foto W.M. den Heijer)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook