Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Visaanvoer dit jaar iets boven de 490 miljoen kilo van 2017

DEN HAAG

Ruim 490 miljoen kilo, dat is de hoeveelheid vis en Noordzeegarnalen die vorig jaar is aangevoerd in Nederlandse havens. Bijna een kwart meer dan in 2016. Dat meldt het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Dit jaar zal de aanvoer naar verwachting nog iets hoger uitkomen.

1 / 1
Visaanvoer dit jaar iets boven de 490 miljoen kilo van 2017

Visaanvoer dit jaar iets boven de 490 miljoen kilo van 2017

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook