Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Tankvaarttarieven naar laagste niveau in zes jaar

ROTTERDAM

De prijzen lijken nog niet op te krikken, maar er wordt in elk geval in de droge-ladingvaart flink doorgevaren. Deze week was er weer een hele stroom aan reizen waaruit deze schippers konden kiezen. In de tankvaart daarentegen is de situatie verder verslechterd. De tarieven bevinden zich op het laagste niveau in zes jaar tijd.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • john

  Precie Rosa, en hoe groter des te beter 😉

 • Rosa

  Gewoon door blijven bouwen met die tankers .
  Goed voor de tarieven

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook