Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aan de Reis: Tarieven Boven-Rijn gehalveerd

DEVENTER

De waterstanden stijgen weer en dat zorgt ervoor dat in december toch nog het een en ander kan worden weggevaren. Maar dan wel tegen sterk verlaagde tarieven. Naar de Boven-Rijn zijn de tankvaarttarieven zelfs gehalveerd. Op de Boven-Rijn was het voor droge lading begin deze week een moeizame markt, in de zeehavens viel veel bij te vragen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook