Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Onder paraplu BVB naar Riverdating 2014

LUXEMBURG

Van spits tot 135-meter en van online marktplaats tot bevrachtingskantoor: het Blue Road-paviljoen van Bureau Voorlichting Binnenvaart (BVB) op de binnenvaartlogistiek-beurs Riverdating in Luxemburg, bood een gevarieerd beeld van de mogelijkheden van vervoer over water.

1 / 1
Onder paraplu BVB naar Riverdating 2014

Onder paraplu BVB naar Riverdating 2014

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook