Luxemburg als eerste akkoord met ontgassen in CDNI-verdrag

Het Groothertogdom Luxemburg heeft als eerste verdragsstaat de nieuwe CDNI-regels voor het ontgassen van binnenvaartschepen bekrachtigd. Dat gebeurde 7 februari in Straatsburg door ambassadeur Stefan Müller, de permanente Luxemburgse vertegenwoordiger bij de Raad van Europa.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

Luxemburg als eerste akkoord met ontgassen in CDNI-verdrag | Schuttevaer.nl

Luxemburg als eerste akkoord met ontgassen in CDNI-verdrag

Het Groothertogdom Luxemburg heeft als eerste verdragsstaat de nieuwe CDNI-regels voor het ontgassen van binnenvaartschepen bekrachtigd. Dat gebeurde 7 februari in Straatsburg door ambassadeur Stefan Müller, de permanente Luxemburgse vertegenwoordiger bij de Raad van Europa.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer