Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Walpersoneel dat ‘schippertje’ zegt, dat kan echt niet meer

Dordrecht

Veiligheid is meer dan kennis van regeltjes en procedures. Elkaar kennen en een juiste communicatie zijn minstens even belangrijk. Dat is de vaste overtuiging van Ton Mol, manager Safety Management en Operations bij bevrachter Interstream Barging. Hij besloot de bemanningsdagen voor de vloot eens over een heel andere boeg te gooien.

1 / 2
Discussie aan een van de tafels met hulp van de gooibare kubus Catch Box, waar een microfoon in zit. (Foto Bart Oosterveld)

Discussie aan een van de tafels met hulp van de gooibare kubus Catch Box, waar een microfoon in zit. (Foto Bart Oosterveld)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook