Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Schippersz (33): De sollicitatie

Oss

Mijn broer loodst me van onze ligplaats in de Waalhaven naar ‘De Sollicitatie’. Katendrecht, Stieltjesplein, Willemsbrug, laatste spannende meters naar dat adres, eerbiedig als een pelgrim voor het borstbeeld van de man die het allemaal heeft bedacht en daarom zijn naam mocht geven aan een van de mooiste sleepboten van de Rijn, de Damco 9. Driemaal 720 pk Sulzer. Ik ben in het Atlantic Huis, Westplein 2, Rotterdam. Ik ben bij Damco.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook