Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

CBOB op weg naar eeuwfeest

ZWIJNDRECHT

De Christelijke Bond van Ondernemers in de Binnenvaart (CBOB) bestaat 100 jaar in 2019. Het eeuwfeest wordt zaterdag 21 september gevierd met een jubileumbijeenkomst in Woudenberg, waar die dat ook de Binnenvaartontmoetingsdag wordt gehouden.

1 / 1
CBOB op weg naar eeuwfeest

CBOB op weg naar eeuwfeest

‘Het wordt een hele mooie dag met elkaar’, zei CBOB-voorzitter Jan van Belzen donderdag 27 december op de eindejaarsbijeenkomst met zo’n 25 leden en gasten in het BLN-kantoor in Zwijndrecht. Hij presenteerde daar de jubileumvlag voor de leden. Van Belzen kondigde aan dat andere jubileumactiviteiten nog worden uitgewerkt in de aanloop naar 21 september.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook