Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Aansprakelijkheid lekkende olietanker Bow Jubail niet door Bunkerverdrag beperkt

ROTTERDAM

Het verzoek van de eigenaar van de eind juni in Rotterdam lekgevaren olietanker Bow Jubail, om haar aansprakelijkheid te beperken op grond van het Bunkerverdrag, is vrijdag 9 november door de rechtbank Rotterdam afgewezen. De Saoedische scheepseigenaar National Chemical Carriers (NCC) is daarmee nog niet volledig aansprakelijk en kan nog tegen de beschikking in beroep.

1 / 1
Aansprakelijkheid lekkende olietanker Bow Jubail niet door Bunkerverdrag beperkt

Aansprakelijkheid lekkende olietanker Bow Jubail niet door Bunkerverdrag beperkt

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook