Schuttevaer.nl

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Clip #61 Schipper Pierre speelt piano

AMSTERDAM

Als waternomade vaart ‘Schipper Pierre’ onder de radar en daarom wil hij niet herkenbaar in beeld. Maar dat weerhoudt hem er niet van om op de scheepspiano aan boord van zijn tot woonschip omgebouwde luxe motor een kort maar krachtig recital ten beste te geven.

1 / 1
Clip #61 Schipper Pierre speelt piano

Clip #61 Schipper Pierre speelt piano


Tekst en video Heere Heeresma Jr

Onze Amsterdamse verslaggever maakt korte video’s (clips) voor Schuttevaer.nl. Is er een kwestie waarover u zich in een video-interview zou willen uitspreken? Dan kunt u contact opnemen met Heere Heeresma jr. via heeresma@hotmail.com. Zijn ‘clips’ zijn terug te vinden bij Schuttevaer Dossiers.

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook