Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Jan Timmer erelid vereniging ‘De Binnenvaart’

ROTTERDAM

Jan Timmer is bij zijn afscheid als bestuurslid van Vereniging ‘De Binnenvaart’ benoemd tot erelid. Voorzitter Ad Schroot reikte hem een oorkonde uit voor zijn inzet gedurende 18 jaar.

1 / 1
Jan Timmer erelid vereniging ‘De Binnenvaart'

Jan Timmer erelid vereniging ‘De Binnenvaart'

Jan Timmer trad 18 maart 2000 toe tot het bestuur van Vereniging ‘De Binnenvaart’ en vond het nu tijd om anderen te laten besturen. ‘Het is genoeg geweest’, zei hij zaterdag 10 maart tijdens de 28ste jaarvergadering in de Maaszaal van het Scheepvaart en Transport College in Rotterdam. Het erelidmaatschap van de ruim 3.350 leden tellende vereniging kwam voor hem als een verrassing. ‘Dit had ik niet zien aankomen’, aldus Timmer.

Voorzitter Ad Schroot prees hem voor zijn gezichtsbepalende rol voor de vereniging in het bestuurlijk werk, zijn actieve deelname aan beurzen en evenementen en als organisator van de jaarlijkse dag-excursie. Namens de overgebleven bestuursleden Therese van Laak (secretaris), Kees Wircken (penningmeester) en Karla Erfman (bestuurslid) zei hij Jan Timmer te gaan missen.

Een opvolger is nog niet benoemd. Evenals Timmer waren ook de bestuursleden Henk Bender en Gert van Halen aftredend en niet herkiesbaar; Ad Blom en Johan Griffioen hadden eerder al bedankt. Ze kregen bij hun afscheid allemaal een dankwoord, een fles en een cadeaubon.

Oud-bestuurslid Jan Timmer blijft als vrijwilliger actief in de vereniging en neemt ook de najaarsexcursie dit jaar nog voor zijn rekening. Die dag- excursie begin september gaat met de bus naar België voor een bezoek aan diverse scheepsliften, waaronder het Hellend vlak van Ronquières. (DvdM)

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook