Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

De Vreeze accepteert geen taakstraf voor schietgebaar (video)

MAASTRICHT

Veertig uur taakstraf. Dat schikkingsvoorstel kreeg schipper Tinus de Vreeze van het ms Volharding dinsdag 27 februari van de officier van justitie in Maastricht voor een vermeende bedreiging van een jetskiër met een vuurwapen.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (5)
 • J. van Wijk

  Je leest het,,,,,,,,,,,,,,,,,,
  maar je gelooft het niet !!!!!!!!!!!!

  Sterkte voor de fam. de Vreeze

  Gr. Sjaak van Wijk

 • j Teunisse

  Tjah. Dit toont weer eens het failliet van het Nederlandse justitie. Een alcomobilist giet een fles whisky in zich, doet nog een lijntje coke en rijdt met 230 km p.uur 2 gezinnen in de vernieling. 1 dode, 3 blijvend invalide. Ook hier wist een rechter het tot een bescheiden taakstraf af te waarderen. Gelukkig was daar een gevalletje schippertje pesten door opgeschoten puber tuig. En kon de rechter zijn frustratie botvieren op de varende ondernemer. Iets anders kan ik er niet van maken.
  Dit is een slechte film en wij zijn acteurs zonder het te beseffen.

 • G. Klos

  Hiervoor 40 uur taakstraf en dezelfde week voor een andere schipper, die geen hulp biedt met 2 doden tot gevolg, 240 uur. Is dit echt ons mooie rechtssysteem?
  Sterkte Familie De Vreeze.

 • A. Elzinga

  sterkte voor de Fam. De Vreeze in deze oneerlijke, bizarre strijd. Nederland is een land van pennenlikkers aan t worden, daar waar werkenden aan t kortste eind trekken. voorbeeld; Greenpeace flikkert betonblokken in zee en dat mag. Iemand plast tegen een boom en krijgt een bekeuring.

 • J.C Hagens

  Echte misdadigers ontspringen de Dans want er is te weinig personeel bij de Politie en recherche, en deze Schipper en zijn Vrouw , die al behoorlijk slecht zijn behandeld, zouden 40 uur taakstraf krijgen.
  Natuurlijk is het niet slim om een schietbeweging te maken, maar om er zoveel bombarie over te maken is zeker overdreven.
  En hoe zit het met de jetskiers, deze maakten volgens de Schipper ook gevaarlijke overtredingen,of gaan deze maar vrij uit.
  Vorige week stond het licht van de Brug voor mij op groen, van de andere kant kwamen kanoërs en deze voeren door het rode licht, moet ik ze dan een bekeuring laten geven, of is mopperen en denken ze weten niet beter.
  Meneer en Mevrouw de Vreeze veel sterkte met de afloop.

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook