Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Sneek aan kop bij Skûtsjesilen SKS

LANGWEER

Met 15 seconden voorsprong troefde schipper Douwe Azn Visser (Grou) donderdag 4 augustus z’n naaste rivalen Pieter Ezn. Meeter (Akkrum) en Douwe Jzn. Visser (Sneek) af in het Skûtsjesilen van de SKS. Sneek ligt aan kop in het klassement, maar na vijf wedstrijden is de finish nog ver.

1 / 1
Sneek aan kop bij Skûtsjesilen SKS

Sneek aan kop bij Skûtsjesilen SKS

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook