Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Minder deelnemers op EOC Dekatel zaalvoetbaltoernooi

ARNHEM

Het EOC Dekatel zaalvoetbaltoernooi, dat 7 november plaatsvindt in Arnhem, telt dit jaar 19 teams en dat is volgens de organisatie weinig. Ze gaan zich daarom beraden op een nieuwe wedstrijdformule voor volgend jaar.

Aan het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi doen schipperskinderen van 6 tot 18 jaar uit het hele land mee. Vorig jaar deden er 25 teams mee en was Zwolle de grote winnaar. Een paar jaar geleden deden er volgens toernooiorganisator Harm Mannak nog tussen de 35 en 40 teams mee.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook