Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Kredietunie klaar voor kleine financieringen

Rotterdam

Binnenvaart Kredietunie Nederland U.A. (BKN), een coöperatieve vereniging onder uitgesloten aansprakelijkheid, biedt als alternatieve financieringsbron voor en door ondernemers in de binnenvaart, toegang tot bedrijfskrediet met een maximum van 250.000 euro.

1 / 1
Kredietunie klaar voor kleine financieringen

Kredietunie klaar voor kleine financieringen

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook