Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

De Meerpaal-oud wint gezelligheidstoernooi

ROTTERDAM

De Meerpaal-oud heeft zaterdag 31 mei het 7×7 voetbaltoernooi bij Transvalia ZW in Rotterdam gewonnen. Het toernooi draait, naast het voetballen, om de ontmoetingsmogelijkheid voor ex-internaatbewoners en werknemers voor watergebonden bedrijven en wordt afgesloten met een disco.

1 / 1
De Meerpaal-oud wint gezelligheidstoernooi

De Meerpaal-oud wint gezelligheidstoernooi

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook