Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Politie haalt Filipijnse matroos ten onrechte van boord

DRIEBERGEN [update]

Bij controles aan boord van binnenvaartschepen op het Amsterdam-Rijnkanaal heeft de politie maandag 10 en dinsdag 11 maart Filipijnse matrozen zonder geldige tewerkstellingsvergunning van boord gehaald. De mannen zijn overgedragen aan de Vreemdelingenpolitie, maar een dag bleek één van de twee ten onrechte te zijn opgepakt.

1 / 1
Politie haalt Filipijnse matroos ten onrechte van boord

Politie haalt Filipijnse matroos ten onrechte van boord

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
 • G. Fongers

  Ja, J.G.J v Maaren ,laat ze dan ook eens het opleidings cirquit aanpassen.
  Dat is A; van een absurde lengte tot matroos in je boekje , en B de absurde eisen die gesteld worden . Het was vroeger al zo dat een afgestudeerde aan boord kwam , na al 1 torn met de opmerking komt “ We hebben 3 plunjezakken kennis geleerd , we alreeds 2,5 plunje zak bij het huisvuil kunnen zetten. “
  Enfin, Graag en en .
  m vr gr

 • J.G.J. van Maren

  ik ben blij dat justitie er iets aan doet.
  er zijn voldoende Europese jongeren te porren om matroos te worden. mits je een markt conform salaris betaald.
  200% CAO

 • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

  Lees ook