‘Frontrunner’ Ronald Versloot wint Telematica Award 2017

‘Nuchter, kritisch, pragmatisch, respectvol, onderzoekend en onvermoeibaar positief’, noemde de jury van de jaarlijkse BTB Telematica Award Binnenvaart Ronald Versloot, de winnaar voor 2017. Hij kreeg de award telefonisch uitgereikt, want ‘varen gaat voor het meisje’, zoals hij het zelf uitdrukte.

‘Frontrunner' Ronald Versloot wint Telematica Award 2017

‘De jury heeft je in alle zorgvuldigheid gekozen’, zei Martin van Dijk, bestuurslid van de Stichting Bureau Telematica Binnenvaart tijdens de 22ste Telematicadag donderdag 28 december in het KSCC schipperscentrum in Nijmegen. Hij las Versloot en de goedgevulde zaal voor uit het juryrapport: ‘Hij houdt beleidsmakers, beslissers, ketenpartners en ontwikkelaars bij de les door ze voortdurend de vaarpraktijk voor ogen te houden en het te laten zien in de stuurhut. Als ze het niet direct oppakken, is het: "vaar maar mee, dan wordt het je wel duidelijk". Hij wijst ze ook op wat echt belangrijk is aan boord, zoals mobiele verbindingen die in sommige havens nog gewoon ontbreken.’

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer