Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk

Prijsvechter biedt heel veel internationaal internet voor weinig

DEVENTER

Wie internationaal vaart, kent het probleem: internet in het buitenland is duur. De roamingtarieven zijn al jaren de melkkoe van de mobiele providers, die via buitenlandse gebruikers op hun netwerken een fiks zakcentje bijverdienen bij hun binnenlandse omzet. Het Nederlandse merk Choozze werpt nu de knuppel in het hoenderhok, met heel veel internationaal internet voor weinig, blijkt uit onze test.

1 / 1
Prijsvechter biedt heel veel internationaal internet voor weinig

Prijsvechter biedt heel veel internationaal internet voor weinig

Door Bart Oosterveld
In de tijd dat Europa de toon aangeeft is het vreemd dat er zulke grote verschillen zijn in de tarieven voor binnen- en buitenlands mobiel bellen en internet. Want tenslotte zijn alle netwerken via internet gekoppeld, waardoor het kostentechnisch niet moet uitmaken of je vanuit Deventer naar Rotterdam belt of vanuit Dortmund of Dendermonde.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (2)
  • jan wendt

    Gerrie van Neijenhof.Een vraag is dit internet wel overal goed bereikbaar in buitenland zoals duitsland en belgien voor verbinding?.Ik vind de prijs wel goedkoop maar in het verleden was dat met provider BEN ook heel goedkoop maar kon dus je niet altijd overal bellen en of internetten.

  • Gerrie van Neijenhoff

    Ik heb het afgesloten voor matroos. Vragen werden via helpdesk netjes beantwoord. Nummerbehoud van haar prepay kaart binnen 5 dagen geregeld. Internet werkt goed. Voor een jaar vooruit betaald €250 euro incl. btw kan je nergens voor terecht

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook