Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Touchscreens weg van US torpedoboten

WASHINGTON

De Amerikaanse marine gaat touchscreen controllers op torpedoboten vervangen door stuurwielen en gashendels. Onderzoek heeft uitgewezen dat de touchscreens een rol speelden bij de aanvaringen van de USS Fitzgerald voor de kust van Japan en de USS John S. McCain nabij Singapore in respectievelijk juni en augustus 2017. 

1 / 1
Schade aan de USS John S. McCain. (Archieffoto US Navy, 21-8-17, Singapore)

Schade aan de USS John S. McCain. (Archieffoto US Navy, 21-8-17, Singapore)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook