In het visruim draait alles om kwaliteit

De kwaliteit van de vis is bepalend voor de prijs die de visser ontvangt op de visafslag. In vroeger tijden werd de geijsde vis los in de kee gestort. Later deden houten viskisten hun intrede en tegenwoordig wordt de vis in plastic bakken bewaard, in visruimen waar de temperatuur constant rond de 0 graden Celsius wordt gehouden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer

In het visruim draait alles om kwaliteit | Schuttevaer.nl

In het visruim draait alles om kwaliteit

De kwaliteit van de vis is bepalend voor de prijs die de visser ontvangt op de visafslag. In vroeger tijden werd de geijsde vis los in de kee gestort. Later deden houten viskisten hun intrede en tegenwoordig wordt de vis in plastic bakken bewaard, in visruimen waar de temperatuur constant rond de 0 graden Celsius wordt gehouden.

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Wilt u onbeperkt lezen? Word abonnee en krijg toegang tot unieke maritieme vakinformatie waarmee u altijd up-to-date bent.

Abonneer