Schuttevaer

Zoet, Zout & Zakelijk
Schuttevaer Premium

Steilsteven in oude staat

Woudrichem

Liefde voor mooie schepen, maar ook de woningnood, brachten Roel Buis en Tienke Sminia ertoe de steilsteven Anna Magrietha te kopen. Bijna 40 jaar later wonen en varen ze er nog steeds op en heeft het schip haar oorspronkelijke uiterlijk teruggekregen.

1 / 1
De Anna Magrietha in historisch perspectief. ‘Vader, hadden we maar een Deutz dieselmotor.’ (Foto collectie Buis-Sminia)

De Anna Magrietha in historisch perspectief. ‘Vader, hadden we maar een Deutz dieselmotor.’ (Foto collectie Buis-Sminia)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit artikel

Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

Lees ook