Schuttevaer

Maritiem nieuws: zoet, zout & zakelijk
Schuttevaer Premium

Eigen schip is spannender

Werkendam

Met de aankoop van hun eerste eigen schip kwam 10 jaar geleden de droom van Ludo (54) en Angelique (53) Mets uit. Op de kop schilderden ze de naam Saketa, naar hun kinderen Samantha, Kevin en Tamara. Hoewel in 2009 de crisis in de binnenvaart keihard toesloeg, hebben ze nog geen moment spijt gehad van die aankoopbeslissing.

1 / 1
Ludo en Angelique, Bommie en Bompie voor hun kleinkinderen, verheugen zich op de herfstvakantie. ‘Dan gaan mijn jongste dochter en haar vriend mee, samen met baby Milou en onze kleinzoon Will. Daar kunnen we echt van genieten.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Ludo en Angelique, Bommie en Bompie voor hun kleinkinderen, verheugen zich op de herfstvakantie. ‘Dan gaan mijn jongste dochter en haar vriend mee, samen met baby Milou en onze kleinzoon Will. Daar kunnen we echt van genieten.’ (Foto Hannie Visser-Kieboom)

Dit artikel is exclusief voor abonnees

Reacties (1)
  • L.W. de Bruijn

    Leuk verhaal Ludo en Angelique 👍

  • Om te reageren op dit bericht moet u ingelogd zijn. Klik hier om in te loggen. Indien u nog geen account heeft kunt u zich hier registreren om te kunnen reageren op Schuttevaer.nl. Uw reacties worden altijd ondertekend met uw volledige persoonsnaam.

    Lees ook